Сканер визначення температури Steinel HG Scan Pro (для HG 2620E)

Код: 1914 | Артикул: 007553 Статус: В наявності
Model: HG Scan Pro
Розпродаж
7 332 грн.
5
1

Працює з абсолютною точністю в діапазоні 0-300 ° C - та інформує вас як оптично, так і акустично. Інтегрована лазерна технологія забезпечує ідеальну відстань до заготовки. Всі релевантні дані обмінюються інтелектуально між сканером та повітродувкою. 

Добре знати, наскільки гарячий потік повітря промислового фену. Ще краще знати точну температуру на заготівлі для чутливих до температури матеріалів. З HG Scan PRO ви можете бути впевнені. Він працює з абсолютною точністю в діапазоні 0-300 ° C - та інформує вас як оптично, так і акустично, якщо цільова температура буде перевищена або впаде нижче.

Інтегрована лазерна технологія забезпечує ідеальну відстань до заготовки. Крім того, завдяки ідеальній сумісності з нашими найкращими пристроями HG 2620 E та HG 2520 E, всі релевантні дані обмінюються інтелектуально між сканером та повітродувкою. Так ви доповнюєте свій асортимент інструментів особливо розумним чином.

Характеристики
Розміри (ДхШхВ), мм 95x95x153
Вага нетто, кг 0,12
Ваш відгук про: Сканер визначення температури Steinel HG Scan Pro (для HG 2620E)
Поля, відмічені зірочкою (*) обов'язкові для заповнення
  • c

Інформація в описі моделі носить довідковий характер. Характеристики, комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару перед покупкою.

наверх