Технічний фен Steinel HL 1820 S (033316)

Код: 1872 | Артикул: 033316 Статус: В наявності
Model: HL 1820 S
2 504 грн.
4.7
3

Термофен Steinel HL 1820 S. Тип - пістолетний. Потужність 1400 Вт. Макс. продуктивність - 500 л/хв. Швидкостей вентилятора - 150, 300, 500 л/хв. Регулювань температури - 3 шт. Мінімальна температура - 50 ° C. Максимальна температура - 600 ° C. Вага - 800 г.

Характеристики
ресурс двигуна, годиннема даних
живленнямережа
типпістолетний
споживча потужність, Вт1400
макс. робоча температура, °С600
потік повітря, л/хв500
вага, гр.780
комплектаціякартонна коробка
габарити (Д х Ш х В)253 × 84,5 × 200 мм
клас захисту II

За допомогою фена Steinel HL 1820 S можна без додаткових запалювальних сумішей і сірників накалити і роздути вугілля для смаження чогось, або просто розпалити камін. Дана модель не поступається іншим термофенам виробника в потужності і мобільності.

Серйозно пророблена впроваджена система охолодження не дасть перегрітися по закінченню тривалого часу експлуатації. Дуже зручна ручка з протиковзкою рукояткою надає фену додаткової впевненості в процесі роботи. Вона надає можливість підібратися навіть до самим не злочинним ділянкам. Важливим є те, що термофен можна використовувати не тільки в руках, але і встановивши стаціонарно.

Включення і вимикання інструменту проводиться за допомогою ступеневого перемикача, розташованого на зворотному боці рукоятки. Регулювання потоку повітря і температури проводиться в трьох режимах. У режимі 1 (холодна ступінь) 50 ° C досягаються при потоці повітря 100 л/хв. У режимі 2 - це 400 ° C при потоці повітря 300 л/хв, а в режимі 3 - 600 ° C при 500 л/хв. Захисний трубчастий кожух знімається шляхом розблокування штикового затвора.

Області застосування

Нижче наведені сфери застосування термовоздуходувки марки STEINEL. Дані приклади ні в якому разі не вичерпують всі можливості - ймовірно, вам відразу ж прийдуть на розум подальші приклади застосування.

Видалення фарби:

Після розігріву фарби гарячим повітрям її можна акуратно видалити шпателем або шабером.

Усадка кабелів:

Термозбіжна трубка надівається на місце ізоляції і розігрівається гарячим повітрям. При цьому виробляється усадка трубки по діаметру на 50% і досягається герметизація з'єднання. Особливо швидко і рівномірно усадка проводиться при застосуванні рефлекторної насадки. Може застосовуватися для герметизації і ремонту пошкодженого кабелю, ізоляції місць зварювання, зв'язки кабельних гілок, накладення кабельної оболонки на люстрові клеми.

Формування виробів з ПВХ:

Завдяки гарячому повітрю можна розм'якшити і надати форму плитам, трубах або тиснуть ногу лижних черевиків.

Розпалювання гриля:

За одну мить вугілля запалає; чекати не потрібно.

Розморожування:

Розморожування водопроводів, зледенілих сходинок або дверних замків автомашин. Щадне розморожування і сушка представляють собою одну робочу операцію.

Пайка:

Перед початком пайки оброблювані поверхні слід очистити, після цього розігріти гарячим повітрям місце пайки і нанести припій. Для пайки застосовується флюс речовина, що охороняє від окислення, або припій у вигляді прутка, що містить флюс речовина.

Сварка пластмасових виробів і закладення швів:

Всі частини, що підлягають зварюванню, повинні бути з одного і того ж виду пластмаси. При цьому використовуйте відповідний зварювальний пруток.

Сварка пластмасових плівок:

провадиться шляхом накладення решт плівки і обробки гарячим повітрям. При цьому гаряче повітря слід подавати під верхню плівку за допомогою шліцьової насадки, а потім місце з'єднання прикатать валиком. Ще одна можливість: ремонтувати полотнищ намети з ПВХ. Для цього слід накласти кінці і з допомогою шліцьової насадки зварити внапуск.

Характеристики
типпістолетний
споживана потужність1400 Вт
швидкостей вентилятора3 шт / 150, 300, 500 л/мин /
макс. продуктивність500 л/хв
регулювань температури3 шт
мін. температура нагріву50 °C
макс. температура нагріву600 °C
режим холодного обдування +
стаціонарне використання +
вага800 г
  • 17.10.2020 17:02
  • Алексей
Очень качественный строительный фен! Мощный двигатель справляется с любыми задачами! Идеальное сочетание цена-качество
Ваш відгук про: Технічний фен Steinel HL 1820 S (033316)
Поля, відмічені зірочкою (*) обов'язкові для заповнення
  • c

Інформація в описі моделі носить довідковий характер. Характеристики, комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару перед покупкою.

наверх